Yoga og meditations RETREAT

Find din indre ro, flyd med og fordyb dig i dig selv gennem yoga, meditation og ayurveda.

Du flytter dig ud af de vante rammer og lander - bogstaveligt talt – og ind i yogaens, ayurvedaens og meditationens hjemland. 

Alt sammen for at skabe fordybelse i kontakten til dig selv. Nogle gange er det nødvendigt at tage væk for at finde hjem. Dette kaldes et retreat.

På dette yoga, ayurveda og meditations retreat, har vi skabt rammerne for dig, altså flodlejet, så du kan give lidt slip og flyde med.

Vores kyndige eksperter faciliterer et retreat for dig og en gruppe af andre deltagere, der giver mulighed for, at du kan fordybe dig i et retreats formål – nemlig tilbagetrækning. At tage på retreat er en tilbagetrækning – en rejse tilbage til dig selv – hvor du får mulighed for at lytte ind, være og genskabe kontakten til din indre essens gennem arbejde med både krop og sind.

Gennem undervisning, facilitering og egne erfaringer har vi skabt fundamentet og stor viden om, hvordan koblingen mellem yoga, ayurveda og meditation understøtter rejsen ind i sig selv for herfra at frisætte sig selv, sin energi og vitalitet endnu mere – også efter retreatet.

Kropsinstituttets facilitatorer vil guide dig hele vejen, så du får det optimale ud af dit retreat. Vi tager os af alt, fra du ankommer til hotellet, til du forlader det igen.

Retreatets 3 elementer

Yoga

Hatha Yoga er en praksis, hvor man bruger kroppen som fartøj til at flytte sig nye steder hen. Gennem asana (yogastillinger), åndedræt og anden træning tones kroppen, og energien flyder mere frit. Det giver balance og ro og sætter et godt fundament for personlig og spirituel udvikling.

Der undervises til alle niveauer på klasserne, så det har ingen betydning, om du er helt ny eller har praktiseret i mange år - vi er i det sammen og tidevandet løfter alle både lige meget.

Ayurveda

Ayurveda er en måde at anskue sundhed på. Det er en tradition, der tager udgangspunkt i hele mennesket og er i ordets oprindelige betydning - holistisk. I den trekløver som giver retreaten liv og lykke, er ayurvedaen helt central, og det er en kæmpe fordel, at vi har vores egen danske specialist med, der kan hjælpe med at forklare og vejlede behandlingen. Under retreatet modtager du hver dag ayurvediske behandlinger i 1 time, der er tilpasset netop til dig. Den daglige konsultation med den lokale ayurvediske læge giver mulighed for individuel tilrettelæggelse af dine behandlinger og understøtter fuldt udbytte af retreatet, så du vender retur til Danmark med fornyet energi, vitalitet og styrke.

Meditation

At lytte ind i nuet er en naturlig menneskelig mekanisme, hvor opmærksomheden rettes mod væren i nuet og dermed lade tanker, sansninger, stemninger, emotioner m.m. passe sig selv for en stund. Denne lytten ind kræver et nærvær, som er helt naturligt tilgængeligt for alle mennesker. I meditationen træner vi denne naturlige mekanisme gennem forskellige tilgange og øvelser ind i meditationens landskaber. På dette retreat arbejder vi med forskellige aspekter og formål i forhold til meditation, bl.a. at skabe ro og stilhed, tage en pause fra vores vanlige udadvendte aktiviteter, genskabe kontakte til os selv samt træning i at forholde sig mere neutralt til de kontinuerlige distraktioner, som vores tanker, emotioner og sansninger skaber. Undervisningen tilrettelægges, så alle kan deltage uanset niveau, og undervisningen vil byde på forskellige former og tilgange til meditation.

Kropsinstituttet Yoga og meditations retreat på Sri lnaka. jetwing Lagoons grønne have er smukt placeret med udsigt til havet

Lokationen som støttende og berigende ramme – Sri Lanka

Sri Lanka er en østat i det indiske ocean. Navnet betyder lysende eller hellig ø, og det kan vi kun give navngiverne ret i.

Denne ø, klimaet, naturen, menneskene, kulturen, maden samt hotellet lever og ånder yoga, ayurveda, meditation og det at lytte ind i sig selv for svarene. Vi er så glade for at kunne vende hjem til traditionerne rødder og tilbyde retreat her.

Kropsinstituttet Yoga og meditations retreat på Sri Lanka. Srilankansk tradition inkl. ayurvedisk spa- og behandlingscenter og moderne faciliteter.

Oplev Fred og Fornyelse på Jetwing Lagoon

Vi bor under retreatet på skønne Jetwing Lagoon nær Negombo i Sri Lanka, som er beliggende mellem Det Indiske Ocean på den ene side og Negombo-lagunen på den anden side af hotellet.

Her møder du den åbne og imødekommende srilankansk gæstfrihed og bor i et smukt, fredfyldt miljø, der understøtter dit yoga og meditations retreat, og din personlige rejse. Hotellet er en unik kombination af srilankansk tradition inkl. ayurvedisk spa- og behandlingscenter og moderne faciliteter.

Mulighed for 1 eller 2 ugers retreat

Ugerne tilrettelægges, så du kan deltage på enten en eller to uger. Afsættet for begge uger er yoga, ayurveda og meditation, hvor vægtningen af elementerne vil være forskelligt fra hinanden. Derfor er der også mulighed for, at du kan deltage på begge uger, hvis du ønsker yderligere fordybelse og udvikling.

Uge 1

Fokus på yoga, ayurveda og meditation

Vi forener de tre elementer – yoga, ayurveda og meditation – i en uge, hvor der er fokus på individuelle niveauer og tilpasninger for både yoga og meditation.

Denne retreatuge er for dig, der er nysgerrig på fordybelse og udforskning af både yoga og meditation, hvor retreats facilitatorer guider dig og gruppe hver dag i forhold til både yoga og meditation. Koblingen mellem krop og sind er i fokus, og den daglige ayurvediske lægekonsultation og specialetilpassede behandling understøtter din rejse, afspænding og udvikling.

Uge 2

Fokus på ayurveda og fordybet yoga og meditation

I denne uge rejser vi endnu dybere i yogaen og meditationen. Retreatugen er for dig, der har en dyb erfaring med yoga og/eller meditation fra tidligere eller som deltager fra første retreatuge.

Vi lægger stadig vægten på de individuelle tilpasninger kombineret med dybere og længerevarende meditationer, stilhedsperioder og fordybelse i forskellige temaer indenfor yogaen og meditationen. Også på denne uge er koblingen mellem krop og sind er i fokus, og den daglige ayurvediske lægekonsultation og specialetilpassede behandling understøtter din rejse, afspænding og udvikling.

Kropsinstituttet Yoga og meditations retreat på Sri Lanka. Srilankansk ayurvedisk behandling.

EN TYPISK DAG PÅ yoga og meditations RETREAT  

05.30 – 06.00: Shala åben for te, meditation.
06.00 – 07.30: Hatha yoga
07.30 – 09.00: Morgenmad
10.00 – 12.00: Ayurveda behandling/egen tid
12.00 – 14.00: Frokost
14.00 – 16.00: Ayurveda behandling/egen tid
16.30 – 18.00: Undervisning
18.00 – 20.00: Middag

Programmet er med forbehold for ændringer.

REJSEKALENDER FOR yoga og meditations RETREAT

Datoer uge 1:
9. marts kl. 11.00 i Sri Lanka – 15. marts sidst på dagen i Sri Lanka (værelset har man til 16. marts om formiddagen).

Datoer uge 2:
16. marts kl. 11.00 i Sri Lanka – 22. marts sidst på dagen i Sri Lanka (værelset har man til 23. marts om formiddagen).

Fly tur/retur fra København samt transport til/fra hotellet er ikke inkluderet i prisen.

Vi anbefaler bl.a. afrejse fra CPH med Emirates om eftermiddagen dagen før retreatets start.

På retreatets sidste dag er der om aftenen fælles afslutningsmiddag. Nogle gæster vælger at flyve til Danmark efter afslutningsmiddagen, andre vælger at blive til dagen efter eller forlænge deres rejse med rundrejse i Sri Lanka. Du har værelset til dagen efter afslutningsmiddagen til kl. 11.00.

1 uge marts 2025
9. marts - 15. marts 2025

Med
Soham Johansen
Nomi Montserat Junnasborg

standardværelse / SINGLE
 • STANDARDVÆRELSE
 • SINGLE
 • 1 UGE
 • 21.800 KR. PR. PERSON
standardværelse / dobbelt
 • STANDARDVÆRELSE
 • DOBBELT
 • 1 UGE
 • 19.200 KR. PR. PERSON
1 uge marts 2025
16. marts - 22. marts 2025

Med
Soham Johansen
Nomi Montserat Junnasborg

standardværelse / SINGLE
 • STANDARDVÆRELSE
 • SINGLE 
 • 2 UGER
 • 38.600 KR. PR. PERSON
standardværelse / dobbelt
 • STANDARDVÆRELSE
 • DOBBELT
 • 2 UGER
 • 33.88 KR. PR. PERSON

PRAKTISK INFORMATION

Depositum ved bestilling udgør 30% af prisen.
Resterende betales senest 70 dage før afrejse dato.

OBS: Tilmeldingen er bindende og depositum er ikke-refunderbart.

Prisen inkluderer:

 • 3 måltider dagligt inkl. vand og te
 • 1 times ayurvedisk massage hver dag
 • Undervisning i yoga og meditation


 Følgende er ikke inkluderet i prisen:

 • Flybillet samt transport til/fra hotel

 • Mad og drikkevarer udover de 3 daglige måltider
 • Drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 • Visum og evt. turistskat

Der kan ansøges om visum her.

Rejsende til Sri Lanka anbefales at blive vaccineret, hold dig opdateret på ssi.dk og Udenrigsministeriets hjemmeside www.um.dk i forhold til at orientering om krav til visum, vaccination m.m.

Modtag et gratis kapitel fra vores bog
"Kroppen taler - lær at lytte"

Tilmed dig vores nyhedsbrev

For endelig tilmelding til nyhedsbrevet vil du modtage en mail med et bekræftelseslink

HVAD SIGER VORES RETREAT DELTAGERE

Charlot Andersen
"Min søvn er bedre
og min energi er i top"

“Power retreatet på Sri Lanka er så intenst og helende på alle måder. Jeg føler for første gang, at der er en ”connection” mellem mit hoved og min krop. Det har været en uforglemmelig rejse, jeg er markant smidigere, har fået pænere hud, min søvn er bedre og min energi er i top.
Tak fordi I viste mig en lille bid af paradis.”

Charlot Andersen
Sygeplejerske
Charlot Andersen
"Min søvn er bedre
og min energi er i top"

“Power retreatet på Sri Lanka er så intenst og helende på alle måder. Jeg føler for første gang, at der er en ”connection” mellem mit hoved og min krop. Det har været en uforglemmelig rejse, jeg er markant smidigere, har fået pænere hud, min søvn er bedre og min energi er i top.
Tak fordi I viste mig en lille bid af paradis.”

Charlot Andersen
Sygeplejerske
previous arrow
next arrow

Kontakt os

NAVN
Email
BESKED
0 of 350