luksuriøse retreats i både ind- og udland

- træd ud af hverdagens travlhed og ind i en verden af ro, balance, energi og mentalt velvære

Rejs med Kropsinstituttet på retreat.
Vores mission er at guide dig væk fra dagligdagens støj og ind i en oase af indre ro og balance, hvor du kan genopdage energien og styrken i dit liv.

Vores erfarne B:A:M kropsterapeuter tager dig og en gruppe gæster til skønne retreat destinationer.

På alle vores retreats har vi skabt et program, der genopbygger din krop fysisk, psykisk og mentalt. Vores dedikerede team af B:A:M eksperter og samarbejdspartnere sørger for, at du får den bedste oplevelse, hvor sund og nærende kost, B:A:M træning, yoga, meditation og B:A:M kropsterapi bliver tilpasset dine individuelle mentale og fysiske behov. 

Beløn din krop og dit sind med et sundhedsretreat på en af vores nøje udvalgte destinationer, hvor du får en større indsigt i og forståelse for, hvordan krop, sind og det mentale hænger sammen.

Vores retreats tilbyder den perfekte kombination til dig, der søger træning, meditation, yoga, kropsbehandling og sund kost.

Kropsinstituttet har siden 2010 faciliteret over 140 retreat med mere end 2.600 gæster. Der gør, at vi har en stor erfaring med at lave retreats, der hjælper folk med at blive den bedste udgave af sig selv - og hvordan man efterfølgende integrerer det i hverdagen.

Ayurveda Power Retreat
på Sri Lanka

Rejs ind i en verden af total forvandling og velvære med vores eksklusive ayurveda retreat på Sri Lanka.
Her får du ikke kun muligheden for at genoprette balancen i din krop, sind og sjæl men også chancen for at dykke ned i århundreders gammel visdom om helbredelse. Gennem en skræddersyet oplevelse, hvor hver en behandling er tilrettelagt til at styrke dig fysisk, psykisk og mentalt, vil du opleve en indre harmoni og livsglæde. Vores erfarne B:A:M kropsterapeut vil guide gennem hele rejsen, mens Jetwing Pavilions, indbegrebet af srilankansk gæstfrihed, danner rammen om vores ophold.
I løbet af dit ayurveda retreat vil du udforske den healende kraft af ayurvedisk medicin, nærende kost samt yoga og meditation – for herigennem at skabe varige forandringer i dit liv.

fordybelsesretreat i Dronningmølle

Træd ind i et dybt fordybelsesretreat, hvor vi sammen udforsker essensen af sandhed og handling. Dette retreat er dedikeret til at mestre grundøvelsen i personlig udvikling og spiritualitet: at erkende det sande og tage handling derefter.
Vi vil guide dig gennem en rejse af mindfulness, meditation og bevægelse af kroppen, hvor du lærer at lytte til din indre stemme og skabe plads til autenticitet i alle aspekter af livet. Fra de små hverdagsvalg til de store livsbeslutninger, vil dette retreat give dig værktøjerne til at træffe bevidste valg, der er i overensstemmelse med dit sande jeg. 

digital detox i Jordan
- kun for mænd

En exceptionel rejse skræddersyet til manden, der søger at udfordre sig selv og en unik oplevelse i selskab med ligesindede. Kropsinstituttets Digital Detox retreat i Jordans ørken inviterer dig til at hive stikket ud, være i naturens næsten overjordiske skønhed og skabe større klarhed om dig selv og dine mål. Gennem daglige træningsrutiner, yoga, breathwork og B:A:M kropsterapi i den rå ørken, vil du genskabe forbindelsen mellem krop, sind og mentalitet. Vær med på denne fem dages tur kun for mænd og tag hjem med en stærkere og mere energifyldt version af dig selv - klar til at møde hverdagen med en helt ny styrke.

Mind and movement retreat på Broløkke Herregård

Fordybe dig i personlig og fysisk udvikling i smukke og historiske omgivelser på Broløkke Herregård. Kropsinstituttets holistiske tilgang sætter fokus på krop, sind og nærende kost, og giver dig mulighed for at opdage en dybere forståelse for dig selv og din krop. Gennem kombinationen af kropsarbejde, meditation, B:A:M træning og åndedrætsøvelser vil vores træning udfordre og forbinde dig med din krop, sind og sjæl. Broløkke Herregård er det perfekte sted til denne transformative rejse. Oplev historiens vingesus, udforsk meditationens fordele og lad dig inspirerer til at integrere det i din dagligdag.

Nytårs retreat på Kragerup gods

Giv dig selv den ultimative start på året med vores Nytårs retreat, hvor selvforkælelse og udrensning står i centrum. Hvis tanken om at starte året på den sunde måde har krydset dit sind, men du måske tænker det er svært for dig at gøre det alene, eller hvis en travl hverdag har gjort det umuligt indtil nu, så er dette retreat som skabt til dig!
I fire dage vil du blive forkælet med yoga, meditation, åndedræts- og B:A:M træning samt B:A:M kropsterapi behandlinger, alt sammen i de luksuriøse omgivelser på Kragerup Gods. Og mens du forkæler din sjæl, vil vi sørge for, at din krop får den næring, den har brug for gennem lækre varme supper og smagfulde smoothies.
Lad os sammen skabe et sundere, lettere og mere strålende nyt år - både indvendigt og udvendigt.

Yoga og meditations retreat på Sri Lanka

Find din indre ro, flyd med og fordyb dig i dig selv gennem 3 vigtige elemeter: Hatha Yoga, Meditation og Ayurveda.
Her møder du den åbne og imødekommende srilankansk gæstfrihed, i et smukt, fredfyldt miljø, der understøtter dit  retreat ophold, og din personlige rejse. Hotellet er en unik kombination af srilankansk tradition inkl. ayurvedisk spa- og behandlingscenter og moderne faciliteter.
Vores kyndige eksperter faciliterer et retreat for dig og en gruppe af andre deltagere, der giver mulighed for, at du kan fordybe dig i et retreats formål – nemlig tilbagetrækning.

Kontakt os

NAVN
Email
BESKED
0 of 350