Handelsbetingelser for Kropsinstituttet

Effective date: januar 2024

1. GENEREL INFORMATION

Disse vilkår og betingelser gælder for samtlige ydelser, herunder kropsbehandlinger og retreats, udbudt af:

Kropsinstituttet ApS
Studiestræde 14A, 1455 København K,
cvr. nr. 27019803,
tel.nr. 51161816
info@kropsinstituttet.dk

Når du gennemfører en booking, accepterer du samtidig disse vilkår og betingelser.

Vi har forsøgt at kommunikere vores vilkår så klart og tydeligt som muligt nedenfor. Skulle du allige-vel have spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.


2. INDGÅELSE

Booking og betaling for ydelser sker via vores hjemmeside www.kropsinstituttet.dk.

Når din booking er bekræftet, har du indgået en bindende aftale med Kropsinstituttet og betalingen opkræves umiddelbart herefter eller i forbindelse med serviceydelsen af os via den valgte betalingsløsning. Ved bestilling af enhver ydelse forpligter du dig til at betale rettidigt via betalingskort, kontooverførsel eller mobilepay.

Bookingen er bekræftet, når du modtager en skriftlig bekræftelse til den e-mail, du har oplyst os i forbindelse med bookingen.


3. PRIS OG BETALING

3.1. PRIS
Kropsinstituttets priser på retreat ophold er angivet i danske kroner.

Du kan købe kropsbehandling både som enkeltbehandling og på klippekort. Priser ses på hjemmesiden og er angivet i danske kroner.

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser.
Desuden forbeholder vi os ret til at ændre i de på hjemmesiden oplyste priser uden forudgående samtykke.

3.2. BETALING
Betaler du ikke rettidigt ifølge den indgåede aftale, har Kropsinstituttet ret til at annullere aftalen.

3.3. SPECIELT FOR RETREAT OPHOLD
I forbindelse med bookingen er du forpligtet til at opgive de oplysninger, der er nødvendige, for at Kropsinstituttet kan kontakte dig både før og under retreat opholdet. Desuden bedes du på hjemmesiden læse ’Praktiske oplysninger’ for det retreat, du har tilmeldt dig.

Retreatets samlede pris fremgår af din ordrebekræftelse og ændrer sig ikke inden retreatstart.
Medmindre andet fremgår af ordrebekræftelsen, dækker prisen ophold med fuld pension inkl. vand, te, kaffe, deltagelse på alle aktiviteter på retreatet, brug af faciliteter og wi-fi på resortet. Derudover dækker den anførte pris også obligatoriske skatter og afgifter og alle andre gebyrer, omkostninger og evt. tillæg relateret til de ydelser, som du har købt hos Kropsinstituttet.

På destinationen kan der forekomme opkrævning af lokale skatter og gebyrer, entréer og afgifter, som relaterer sig til lokale regler eller til ydelser ud over, hvad der fremgår af aftalen.

Transport til og fra retreat stedet er ikke inkluderet i prisen. Ved retreats i udlandet kan du under det enkelte retreat på hjemmesiden orientere dig i forhold til forslag til flyrejse og transport.

Vær opmærksom på evt. tegning af forsikring til dækning af f.eks. afbestilling og flyforsinkelse, sygdomsbehandling i udlandet, tyveri og skade på rejsegods m.v.

DEPOSITUM:
Depositum på minimum 30 % af den samlede pris for retreatet skal betales ved booking. Det er bindende og ikke-refunderbart. På enkelte retreats kan der være forhøjet depositum, hvilket i givet fald vil fremgå af faktura og ordrebekræftelse.

Sker aftaleindgåelse mindre end 70 dage før afrejse, betales hele retreatets pris ved booking heraf. Se i øvrigt nedenfor under 3.2. om Afbestilling og opsigelse.

SLUTBETALING
Restbeløbet for retreatet skal være indbetalt senest 70 dage før afrejsedagen, medmindre andet er anført. Efter indbetalt restbeløb, er dette bindende og ikke-refunderbart.


4. FORTRYDELSESRET, AFBESTILLING M.M.

4.1. FORTRYDELSESRET
Når du booker kropsbehandling eller retreat ophold ved online køb, har du ikke fortrydelsesret og den aftalte ydelse er bindende.

Booking af kropsbehandling skal afmeldes senest 24 timer før behandlingen. Afbud kan ske via bookingsystemet på hjemmesiden eller via mail.

Ved senere afbud forbeholder Kropsinstituttet sig ret til at opkræve det fulde beløb/klip fra klippekort. Det samme gælder ved udeblivelse.

4.2. AFBESTILLING OG OPSIGELSE AF RETREAT OPHOLD
Medmindre andet er anført på faktura og ordrebekræftelse, gælder følgende:

  • Ved afbestilling senest 70 dage før retreat opholdets start tilbagebetaler Kropsinstituttet det allerede indbetalte beløb med fradrag af depositum på minimum 30 % af den samlede pris. Beløbet vil som udgangspunkt blive tilbagebetalt indenfor 14 dage.
  • Ved afbestilling 0 – 70 dage før retreat opholdets start, har Kropsinstituttet ret til retreatets fulde pris i afbestillingsgebyr.

En rejseforsikring vil i mange situationer dække afbestilling.

OPSIGELSE FRA KROPSINSTITUTTET
Retreats i udlandet gennemføres ved minimum 3 deltagere. Ved færre deltagere kan Kropsinstituttet aflyse retreatet. I så tilfælde kompenseres du for omkostninger forbundet med bestillingen af retreatet, herunder for flyrejse m.m.

OPSIGELSE PÅ GRUND UUNDGÅELIGE OG EKSTRAORDINÆRE OMSTÆNDIGHEDER
I tilfælde af uundgåelige og ekstraordinære omstændigheder som f.eks. jordskælv, brand, epidemi, pandemi, terror eller lignende, kan Kropsinstituttet ansvarsfrit annullere aftalen om retreat ophold. Kropsinstituttet skal uden unødig forsinkelse underrette dig om annulleringen af aftalen. Du får i så tilfælde de til retreatet indbetalte beløb refunderet inden for 14 dage.
Du vil ikke have krav på yderligere erstatning.

REKLAMATION I FORBINDELSE MED RETREAT OPHOLD
Vi håber, at Kropsinstituttet er i stand til at indfri alle dine forventninger til et fuldendt retreat. Hvis du imidlertid efter retreatets begyndelse, undervejs eller på selve destinationen, på nogen måde oplever en mangel, skal du straks reklamere til Kropsinstituttets repræsentant, til hotellet, eller til den underleverandør, som manglen angår.

Hvis Kropsinstituttets repræsentant eller underleverandør ikke kan eller vil afhjælpe, eller disse efter din opfattelse ikke afhjælper tilfredsstillende, skal du omgående skriftligt reklamere direkte til Kropsinstituttet på info@kropsinstituttet.dk. Du kan ikke uden forudgående skriftlig accept fra Kropsinstituttet, selv foretage udbedring af en evt. mangel på Kropsinstituttets regning.

Du skal sikre dig, at reklamationen bliver noteret af Kropsinstituttets medarbejdere og/eller underleverandører på stedet – f.eks. gennem en notits i en hotelbog eller i anden skriftlig form. Herudover skal du sørge for at få udleveret en kvittering for reklamationen, så du kan dokumentere, at du har reklameret rettidigt og korrekt.

Undlader du at reklamere som beskrevet ovenfor, kan det have konsekvenser for din ret til efterfølgende at påberåbe dig manglen og opnå kompensation herfor.

Evt. videre klage skal ske ved henvendelse til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf: 4171 5000
www.kfst.dk


5. ANSVAR OG FORSIKRINGER

Kropsbehandlinger og deltagelse på retreat ophold sker på eget ansvar.
Forud for behandlingen eller retreatet bør du informere om eventuelle helbredsmæssige udfordringer og skader samt fødevareallergier, intolerancer m.m.


6. PERSONDATA

Kropsinstituttet behandler personlige oplysninger om dig i forbindelse med booking og køb af vores tjenester. Vi henviser til vores Persondatapolitik, som kan ses her


7. JURIDISKE FORHOLD

Enhver tvist eller ethvert krav opstået i forbindelse med booking og køb af tjenester hos Kropsinstituttet, er underlagt dansk ret.