FOREDRAG OG EVENTS

Martin Bonde Mogensen founder af B:A:M kropsterapi og det holistiske træningsunivers B:A:M Universe og ejer af klinikken Kropsinstituttet.

Martin Bonde Mogensen er en af landets førende foredragsholdere indenfor sundhed, vaner og mindset.
Han deler hele sin personlige historie og sin lange sundhedsrejse, mens han på en underholdende og humoristisk vis giver en simpel guide til et sundere liv, hvor resultaterne straks kan måles og som sidegevinst giver varige vaneændringer.

Har du nogensinde stået ved en korsvej, hvor vejen til det liv, du inderst inde ønsker, virker uklar?

Martin Bonde Mogensen

”HVAD KROPPEN PLEJER – KAN DU ÆNDRE”

Vi er stolte over at kunne præsentere Martin Bonde Mogensens seneste bog,
”Hvad kroppen plejer – kan du ændre”, ved enestående boglanceringer og events.

Bogen ”Hvad kroppen plejer – kan du ændre” udkommer 16. april 2024, og vi inviterer dig til at fejre denne begivenhed sammen med os.

Martin Bonde Mogensen inviterer dig til at udforske dine programmeringer på rejse mod forandring og personlig udvikling, hvor forståelse og vedholdenhed er nøgleelementer. Det lyder måske udfordrende, men Martin vil vise dig, at det er nemmere, end du tror.

Din fortid definerer ikke din fremtid, og det er budskabet, som Martin ønsker at dele med dig. Vi har alle muligheden for at tage styringen over vores liv, men det kræver bevidsthed om vores vaner og de valg, der styrer vores liv - den såkaldte programmering, som ofte sker i de første syv år af vores liv. Martin vil dele værdifulde værktøjer til at ændre denne programmering og skabe en positiv forandring.

Velkommen til en spændende aften, hvor vi sammen udforsker vejen mod det liv, du virkelig ønsker at leve. Fyldt med inspiration, indsigt og en unik mulighed for at tage styringen over dit eget liv!

Køb din billet nu og vær med til fejring af Martin Bonde Mogensens nye bog.

DATO OG STED FOR EVENTET ”HVAD KROPPEN PLEJER – KAN DU ÆNDRE”

Martin Bonde Mogensen, bog "Hvad kroppen plejer - kan du ændre"

KØBENHAVN
D. 16. APRIL
BREMEN TEATER

Kl. 18.30-21.30
Event & boglancering.
Mulighed for tilkøb af aftensmad før event.

Bremen teater
Nyrupsgade 39-41
1606 København V

Kom i stemning før foredraget på den hyggelige bar og café Kolme, som ligger ved siden af Bremen Teater.
De byder på et udvalg af tapas, små delikatesser, vine, cocktails og øl før arrangementet.

Tapasbestillinger skal være modtaget senest kl. 12.00 samme dag som arrangementet og bestilles på Kolmes hjemmeside. Se tapasmenu her

Martin Bonde Mogensen, bog "Hvad kroppen plejer - kan du ændre"

VEJLE
D. 23. APRIL
LIDO BIOGRAFERNE

Kl. 18.30-21.30
Pladserne er unummererede.
Mulighed for tilkøb af aftensmad før event.

Lido Biograferne
Søndertorv 1
7100 Vejle

Udover billetten til eventet har du mulighed for møde Martin over en nærende aftensmad.

Vi samarbejder med The Buddha Bowl Project i Vejle, som kendt for deres nærende økologiske mad. Maden serveres kl. 17.00 hos Cabinn, tæt på Lido Biograferne. Der er et begrænset antal pladser og billetterne sælges efter først til mølle-princippet. Cabinn Dæmningen 6, 7100 Vejle.

Martin Bonde Mogensen, bog "Hvad kroppen plejer - kan du ændre"

LANGELAND
D. 2. MAJ
BROLØKKE HERREGÅRD

Kl. 17.00-21.30
Arrangementet er
inkl. middag

Broløkke Herregård
Hedevejen 33
5932 Humble

Aftenen byder på velkomstjuice, efter Martins opskrift, med mulighed for at købe signerede bøger. En nærende og velsmagende 2-retters middag lavet i samråd mellem Martin og Broløkkes køkkenchef, inden det inspirerende foredrag.

Kombiner din aften med en overnatning i herregårdens elegante rammer. Læs mere om eventet og køb din billet på Broløkkes hjemmeside. 

Book et fordrag

Fra stor sømand til sundhedsnørd

Martin er ikke vokset op med rødbedebøffer, yoga og vandreture. Tværtimod. Som ung levede han et usundt liv fra han var 17 år til 23 år, hvor han tog 45 kg på og blev temmelig overvægtig.

Martin deler sin personlige historie og sin lange udviklingsrejse, om hvordan det kunne lade sig gøre, at “den fede sømand” blomstrede op og blev til en dedikeret sundhedsnørd og kropsterapeut. For når han kunne, så kan alle. Martin havde ingen specielle forudsætninger for at gøre mit liv sundt -  måske endda tværtimod.

Her får du hans personlige historie, råt for usødet. En historie der kan inspirere de fleste til at gøre op med dårlige vaner, uanset om det er i privat regi eller på arbejdspladsen.

For udover vejledning i kost og livsstil, vil foredraget også handle om forebyggelse af skader/arbejdsskader, såsom musearm, muskelspændinger eller dårlig ryg. Martin Bonde Mogensen giver jer masser af gode råd og ideer til, hvordan I får bevægelse integreret som en naturlig del af dagligdagen, og hvordan I hver især lærer at lytte til jeres kropssignaler, så I forhindrer gamle skader i at bryde op og nye i at opstå.

Er du interesseret i at få Martin ud og holde foredrag til et privat arrangement eller til din virksomhed? Kontakt os for nærmere detaljer.

Hvad siger vores klienter & kunder

“Det her burde alle mennesker
starte dagen med”

“Jeg har haft stor gavn af mine behandlinger hos Martin. Fra man træder ind opleves en fantastisk afslappet atmosfære, der oser af renlighed, sundhed
og ro, men Martins behagelige væsen gør også at man føler sig tryg med det samme og kan slappe fuldstændig af under behandlingen.
Når jeg har rejst mig fra briksen, har jeg tit taget mig selv i at tænke: “Det her burde alle mennesker starte dagen med”,
fordi jeg har følt en fantastisk velvære og frihed i min stive fodboldkrop.
Martin har givet mig smidighedsøvelser jeg har kunne lave hjemme, og som har hjulpet mig til at blive langt mere smidig og fleksibel.
Derudover har jeg også prøvet Martins udrensningskur med langt mere energi som resultat.
Jeg kan varmt anbefale Kropsinstituttet til andre fodboldspillere og vil gøre det til alle mennesker.”

Morten Bertolt
Professionel fodboldspiller

Kontakt os

0 of 350